U bent hier

Begeleider Kinderopvang

Werken met kinderen heeft de toekomst

Draag je kinderen een warm hart toe? Ben je enthousiast en heb je een eindeloos geduld? Werk je graag in team? En ben je ook nog eens flexibel terwijl je zin voor verantwoordelijkheid hebt? Is je antwoord ‘ja’, dan is de kans groot dat de opleiding ‘Begeleider in de kinderopvang’ je als gegoten zit.

De opleiding ‘Begeleider in de kinderopvang’ maakt deel uit van het studiegebied ‘Personenzorg’. Deze opleiding vormt professionele begeleiders die aan de slag kunnen in verschillende soorten kinderopvang: kinderdagverblijven, buitenschoolse kinderopvang, centra voor kinderzorg en gezinsondersteuning en kleuterscholen.

De opleiding bestaat uit twee delen die op elkaar voortbouwen. Na het eerste deel ga je je in de zorg voor kinderen grondiger verdiepen. Je takenpakket breidt zich dan ook uit.

Onze infomomenten

Op onze infomomenten vertellen we jou meer over de organisatie en opleiding 'begeleider in de kinderopvang'. Daar hoort een intakegesprek bij. Met dat gesprek krijgen wij een beter idee van jouw beginsituatie. Wanneer we dat intakegesprek met jou hebben, laten we je op het infomoment weten.
Om te kunnen starten met een van de opleiding is jouw aanwezigheid op het infomoment als het intakegesprek verplicht.

Onze infomomenten vinden plaats in Vergadercentrum Den Hof aan het H. Heymanplein 7 in Sint-Niklaas.

Interesse? Schrijf je in met dit invulformulier.