U bent hier

Boekhouden

Boekhouden kan best spannend zijn 

Schrijf je in en behaal het diploma van HBO5, gegradueerde in de boekhouding. Hoeft het voor jou niet zo’n vaart te lopen, dan is de job van boekhoudkundig bediende misschien iets voor jou. Lees er hieronder meer over.

Boekhoudkundig bediende 

Als je jouw kansen op de arbeidsmarkt flink wil vergroten en een boekhoudkundige of administratieve job lijkt je wel wat, dan zit je hier goed. 

Wat houdt deze opleiding in?
Je bouwt een basis uit op boekhoudkundig gebied. Met die kennis sta je een stuk sterker in de boekhoudkundige omgeving waar je in een ondersteunende functie aan de slag gaat. 

Je kan er voor kiezen om de opleiding in zijn geheel te volgen. Dit levert jou het erkende certificaat van ‘Boekhoudkundig Bediende’ op. Je kan ook een aantal modules uit de opleiding selecteren. 

Meer info vind je hier.

Gegradueerde in de boekhouding 

Boekhouders zijn vandaag de dag erg gewild. Wat wil je, als boekhouder doe je meer dan gewoon boekhouding. Je levert een bedrijf of organisatie ook bedrijfseconomisch en fiscaal advies. Iemand als jij ontvangt de arbeidsmarkt met open armen. 

Wij verzorgen voor jou een opleiding waarmee je het officiële HBO5-diploma behaalt van ‘gegradueerde in de boekhouding’. LBC Volwassenenonderwijs werkt daarvoor samen met de hogeschool Thomas More. Deze samenwerking opent na je opleiding nieuwe perspectieven, zoals het behalen van een bachelorsdiploma. 

Meer info vind je hier

Intakegesprek

Het intakegesprek is een verkennend en vrijblijvend informatiegesprek waarbij wij aan jou individueel de opleidingen boekhouden voorstellen. We bekijken welke opleiding boekhouden het best bij je past. Bij interesse stellen we op het einde van het gesprek een aanzet tot individueel leertraject op.

Een intakegesprek kan je hier aanvragen.