U bent hier

Cursussen Logistiek assistent

Als logistiek assistent treed je vooral assisterend en ondersteunend op. Je doet dit voor de verpleegkundigen en het zorgteam van ziekenhuizen, RVT/WZC of andere gezondheidsvoorzieningen.

Wat je taken zijn, kan nogal variëren. Je doet vooral huishoudelijke taken, taken die thuishoren in de wereld van het hotel en taken die betrekking hebben op animatie. Je draagt ook je steentje bij voor de administratie, het intern transport van patiënten/bewoners en het onderhoud van allerlei materiaal. Kortom, je zet je in voor een team dat multidisciplinair werkt.

Heb je alle modules met succes afgerond, dan behaal je het officiële certificaat van ‘logistiek assistent’. Je kan meteen aan de slag of je kan je opleiding vervolgen. Besluit je om je opleiding te vervolgen, dan hoef je niet alle voorziene stages te doen.

De opleiding tot logistiek assistent maakt deel uit van de opleiding Zorgkundige. Klik hier voor meer informatie over de verschillende opleidingstrajecten binnen dit studiegebied.

studiegids informatica cvo lbc sint-niklaasDownload de studiewijzer ‘Zorgkundige’

Nog vragen?

Vul dan het webformulier in.

Wil je je graag inschrijven?

Op onze infomomenten vertellen we jou meer over de organisatie en de doelstellingen van de verschillende opleidingen die onder de noemer 'zorgkundige' vallen. Daar hoort een intakegesprek bij. Met dat gesprek krijgen wij een beter idee van jouw beginsituatie. Wanneer we dat intakegesprek met jou hebben, laten we je op het infomoment weten.

Om te kunnen starten met een van de opleidingen van zorgkundige is zowel jouw aanwezigheid op het infomoment als het intakegesprek verplicht. Wanneer je anderstalig bent, verwachten we van jou dat je kennis van het Nederlands minstens het niveau 2.4 haalt.

Onze infomomenten vinden plaats in Vergadercentrum Den Hof aan het H. Heymanplein 7 in Sint-Niklaas.

Interesse? Schrijf je in met dit invulformulier.