U bent hier

Cursussen Verzorgende

Heb je de module van ‘logistiek assistent’ eenmaal afgewerkt, dan kan je voortstuderen en je verder verdiepen in de zorg voor anderen. De taken van de logistiek assistent zijn vaak ook de jouwe, maar er is meer. Als verzorgende richt je je meer op de totaalzorg voor (oudere) zorgvragers, maar ook gezinnen of mensen met een handicap. Centraal in je takenpakket staat de aandacht voor iemands individuele behoeften. Je werkt dus echt op maat van de personen voor wie je zorgt. Mensen zien jou als een professional in de thuiszorg. Na deze opleiding krijg je het certificaat van ‘verzorgende’ en kan je aan de slag in de thuiszorg.

De opleiding tot verzorgende maakt deel uit van de opleiding Zorgkundige. Klik hier meer informatie over de verschillende opleidingstrajecten binnen dit studiegebied.

studiegids informatica cvo lbc sint-niklaasDownload de studiewijzer ‘Zorgkundige’

Nog vragen?

Vul dan het webformulier in.

Wil je je graag inschrijven?

Op onze infomomenten vertellen we jou meer over de organisatie en de doelstellingen van de verschillende opleidingen die onder de noemer 'zorgkundige' vallen. Daar hoort een intakegesprek bij. Met dat gesprek krijgen wij een beter idee van jouw beginsituatie. Wanneer we dat intakegesprek met jou hebben, laten we je op het infomoment weten.

Om te kunnen starten met een van de opleidingen van zorgkundige is zowel jouw aanwezigheid op het infomoment als het intakegesprek verplicht. Wanneer je anderstalig bent, verwachten we van jou dat je kennis van het Nederlands minstens het niveau 2.4 haalt.

Onze infomomenten vinden plaats in Vergadercentrum Den Hof aan het H. Heymanplein 7 in Sint-Niklaas.

Interesse? Schrijf je in met dit invulformulier.