You are here

Met een welverdiend certificaat naar huis!

Het schooljaar is afgelopen en dat betekent traditiegetrouw proclamatietijd - de bekroning van een jaartje bijleren! Blije cursisten kwamen op verschillende dagen in een gemoedelijke sfeer afscheid nemen, hun certificaat ophalen en het schooljaar in stijl afsluiten.

De proclamatie voor de opleidingen Mode & Creaties, Begeleider in de kinderopvang en Personenzorg beet op 9 juni de spits af. Een van de hoogtepunten was een klein maar meer dan verdienstelijk defilé van al onze cursisten Mode & Creaties. De locatie van de proclamatie voor informatica en boekhouden op maandag 13 juni was dit jaar nieuw: de gezellige refter van de Broederschool die tijdens het schooljaar dienst doet als cafetaria.

Verschillende schepenen van de stad Sint-Niklaas gaven op de proclamatiedagen acte de présence voor een inspirerend praatje. Op de proclamatie van talen op 14 juni was dit jaar Stefaan Decock, de kersverse voorzitter van LBC Volwassenenonderwijs, van de partij. Mooi was het moment waarop een van onze cursisten het spreekgestoelte beklom voor een uitvoerig en welgemeend dankwoord aan het adres van alle medewerkers van ons centrum. Een échte opsteker!

De laatste proclamatiedag op 15 juni stond in het teken van onze grote groep cursisten NT2. Het werd een dag van feest, spel en dans. Gesmaakt werd het optreden van twee Afghaanse muzikanten. Na weer maar eens een semester hard werken aan de Nederlandse taal gingen veel tevreden cursisten met een welverdiend certificaat naar huis.

Werp gauw een blik op het handvol sfeerfoto’s hier!

Link 1 - Link 2 - Link 3