You are here

Transport- en logistiek medewerker

Te land ter zee en in de lucht
Binnen het jaar afgestudeerd als logistiek bediende

De logistieke trein dendert voort met hoge snelheid. Transport- en logistieke medewerkers zijn vandaag de dag erg in trek. Wie aan de transport- en logistieke sector denkt, heeft het natuurlijk over land, lucht en water. De distributie van goederen kent geen grenzen: letterlijk en figuurlijk. Snelheid, flexibiliteit en stiptheid, het is een wereld waar alles gesmeerd moet lopen. En daar zit jij als transport- en logistieke medewerker voor heel wat tussen. Coördineren en organiseren van logistieke opdrachten, het zit je in het bloed.

Voor een job die goed in de markt ligt, heb je een gedegen opleiding nodig. Je volgt les bij ons in Beveren-Waas. Je kan kiezen voor een voltijdse dagopleiding. Je hebt dan in een jaar tijd  je diploma van transport- en logistieke medewerker op zak. Ga je liever voor een avondopleiding? Je volgt in dat geval 2 à 3 keer per week les en je behaalt je diploma in ongeveer 2 jaar tijd.

Ons centrum kiest bewust voor duaal leren: je krijgt een opleiding op ons centrum en je doet ondertussen ervaring op de werkvloer op.

Partners in de logistiek: LBC en de VDAB!

Voor de opleiding ’transport- en logistiek medewerker’ die we nu ook overdag organiseren gaan we in zee met de VDAB.
Wie volledig werkzoekend is én ingeschreven bij de VDAB maakt nu kans om de opleiding ’transport- en logistieke medewerker’ gratis te volgen. In andere woorden, je betaalt in dat geval geen inschrijvingsgeld. Informeer je op de website van de VDAB over de voorwaarden.

Lust je graag wat meer info?

Transport- en logistieke medewerker is een job die voldoening geeft.
Spring jij ook op de logistieke trein?

Wil je met de opleiding starten of heb je gewoon een vraag: vul ons webformulier in.