U bent hier

Zorg in de lift

Zorgopleidingen zitten vandaag de dag in de lift.

In de zorgsector bestaat een grote vraag naar goed opgeleide professionals. LBC Volwassenenonderwijs komt aan die vraag tegemoet en biedt een waaier van relevante opleidingen aan, zoals die tot zorgkundige. Als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van ouderen, gezinnen en personen met een handicap. Je kan in tal van sectoren aan de slag en je bent op tal van terreinen actief. De opleiding bestaat uit drie kortere opleidingen die op elkaar voortbouwen: logistiek assistent, verzorgende en zorgkundige. Wie zich goed in anderen kan inleven en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel in huis heeft, zit hier voortreffelijk.

Vragen omtrent de opleiding zorgkundige?

Vul dan het webformulier in.

Wie het over zorg heeft, kan niet om de zorg voor kinderen heen. En daar komen onze begeleiders in de kinderopvang om de hoek kijken. Goed nieuws voor wie een job wil want de wachtlijsten van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang worden almaar langer. Bij LBC krijg je als begeleider in de kinderopvang een boeiende en gedegen opleiding. Centraal staat de lichamelijke én psychische ontwikkeling van het kind. Je loopt ook stage en je toetst je kennis aan de praktijk.

Vragen omtrent de opleiding begeleider in de kinderopvang?

Vul dan het webformulier in.

Nieuwe zorgopleidingen

Sinds kort heeft LBC haar aanbod van opleidingen voor de zorgsector fors uitgebreid. Er is allereerst de gloednieuwe opleiding tot uitvaartmedewerker. Voor wie een warm hart heeft, integer is en graag zorgvuldig te werk gaat, is deze job een prima keuze. Je krijgt een professionele opleiding in de uitvaartzorg. Daar hoort theoretische bagage bij maar vooral ook veel praktische ervaring op de werkplek. Al even nieuw is de opleiding tot apotheekassistent, een job die vooral mensen aanspreekt die nauwgezet zijn en over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel beschikken. Je werkt in een apotheek of in een cosmetisch bedrijf. Volstrekt nieuw is ook de opleiding tot tandartsassistent. De tandartsassistent vormt een onmisbare schakel in de werking van de tandartspraktijk. In deze opleiding maak je je tal van administratieve en communicatieve vaardigheden eigen en doe je ook een heleboel medische kennis op. De opleidingen tot apotheek- en tandartsassistent starten in september 2018, die tot uitvaartmedewerker in oktober 2018.

Vragen omtrent de opleidingen uitvaartmedewerker, aptheekassistent of tandartsassistent?

Vul dan het webformulier in.