You are here

Cursisten op stap

Onze docenten en cursisten zitten niet stil. Wanneer de taal kriebelt en de tongen losser worden, gaan ze maar al te graag de deur uit. Lesgever Anne-Marie van Frans doorkruiste met haar cursisten de zonovergoten Provence… met een Franstalige gids. De cursisten schreven er zélf een verslagje over. Deze beelden laten je ook wat proeven van de sfeer ter plekke.

Ook Anne-Maries collega-lesgever Sabine dompelde haar cursisten onder in de schone Franse taal. Bekijk de gezellige kiekjes en geniet wat na.

Onze cursisten Nederlands tweede taal zetten dan weer koers naar het Red Star Line Museum en de Belgische kust. Een nieuwe taal oefenen in goed gezelschap, het blijft een geweldige combinatie.
Onze cursisten van Mode en Creaties bleven dichter bij huis en deden het Antwerpse ModeMuseum aan. Een verslagje door de cursisten lees je hier.

Ondertussen bereiden de cursisten Italiaans van Kristien zich voor op hun langverwachte reis naar Napels. Viva Italia! Dat verslag hebben we dus nog te goed. Ook voor de andere talen staan volgend schooljaar uitstapjes op het programma. Wij hebben er alvast zin in …