U bent hier

Start in de zorg

Zorgopleidingen zitten vandaag de dag in de lift.

Gek op kinderen?

Werken met kinderen heeft de toekomst. Wie kinderen een warm hart toedraagt, enthousiast is en over een eindeloos geduld beschikt, bevelen wij de opleiding tot ‘begeleider in de kinderopvang’ van harte aan. Bekijk hier wat het allemaal inhoudt.

Vragen omtrent de opleiding begeleider in de kinderopvang?

Vul dan het webformulier in.

Zorg in het bloed

Zorgberoepen zitten in de lift. Wie sociaal voelend is, zich goed kan inleven in andere mensen en over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, kan in de opleiding tot ‘zorgkundige’ zijn hart ophalen. Lees er hier meer over.

Vragen omtrent de opleiding zorgkundige?

Vul dan het webformulier in.

Nieuwe zorgopleidingen

Sinds kort heeft LBC haar aanbod van opleidingen voor de zorgsector fors uitgebreid. Er is allereerst de gloednieuwe opleiding tot uitvaartmedewerker. Voor wie een warm hart heeft, integer is en graag zorgvuldig te werk gaat, is deze job een prima keuze. Je krijgt een professionele opleiding in de uitvaartzorg. Daar hoort theoretische bagage bij maar vooral ook veel praktische ervaring op de werkplek. Al even nieuw is de opleiding tot apotheekassistent, een job die vooral mensen aanspreekt die nauwgezet zijn en over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel beschikken. Je werkt in een apotheek of in een cosmetisch bedrijf. Volstrekt nieuw is ook de opleiding tot tandartsassistent. De tandartsassistent vormt een onmisbare schakel in de werking van de tandartspraktijk. In deze opleiding maak je je tal van administratieve en communicatieve vaardigheden eigen en doe je ook een heleboel medische kennis op.

Vragen omtrent de opleidingen uitvaartmedewerker, aptheekassistent of tandartsassistent?

Vul dan het webformulier in.

ONZE INFOMOMENTEN

Tijdens onze infomomenten vertellen we jou meer over de organisatie van de opleiding.
Na het infomoment kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek peilen we naar je kennis van de Nederlandse taal en je motivatie. 
Om te kunnen starten met de opleiding is je aanwezigheid zowel op het infomoment als op het intakegesprek verplicht. 

Onze infomomenten vinden plaats in Vergadercentrum Den Hof aan het H. Heymanplein 7 in Sint-Niklaas.

 

Interesse? Schrijf je je in voor het volgende infomoment.