U bent hier

Transport- en logistiek medewerker

Te land ter zee en in de lucht
Binnen het jaar afgestudeerd als logistiek bediende

De logistieke trein dendert voort aan hoge snelheid. Transport- en logistieke medewerkers zijn vandaag de dag erg gegeerd. Wie aan de transport- en logistieke sector denkt, heeft het over land, lucht en water. De distributie van goederen kent geen grenzen. Letterlijk en figuurlijk. Snelheid, flexibiliteit en stiptheid, het is een wereld waar alles gesmeerd loopt. En daar zit de transport- en logistieke medewerker voor heel wat tussen. De coördinatie en organisatie van logistieke opdrachten zitten hem in het bloed.

Een job die goed in de markt ligt, vraagt om een gedegen opleiding. We starten in Beveren-Waas op 10 september met een voltijdse dagopleiding. Wie dan start, heeft een jaar later zijn diploma van transport- en logistieke medewerker op zak.

Ons centrum kiest voor duaal leren. Je krijgt op ons centrum een opleiding en doet ondertussen op de werkvloer ervaring op.

Partners in de logistiek: LBC en de VDAB!

Voor de opleiding ’transport- en logistiek medewerker’ die we nu ook overdag organiseren gaan we in zee met de VDAB.
Wie volledig werkzoekend is én ingeschreven bij de VDAB maakt nu kans om de opleiding ’transport- en logistieke medewerker’ gratis te volgen. In andere woorden, je betaalt in dat geval geen inschrijvingsgeld. Informeer je op de website van de VDAB over de voorwaarden.

Lust je graag wat meer info?

Transport- en logistieke medewerker is een job die voldoening geeft.
Spring jij ook op de logistieke trein?

Wil je met de opleiding starten of heb je gewoon een vraag: vul ons webformulier in.